mojodvjetnik.info

Imenik odvjetnika

Traži za:

Grad:

Pravni Forum
Dobrodošli, Gost
Prijava - Registracija.    Zaboravljena Šifra?
krivotvorenje radne knjižice,otkaz putem telefona (1 pregleda) (1) Gostiju
_GEN_GOTOBOTTOM Odgovor Favorizirano: 0
NASLOV: krivotvorenje radne knjižice,otkaz putem telefona
franko (Korisnik)
Fresh Boarder
graphgraph
Korisnik Offline Profil ovog korisnika
krivotvorenje radne knjižice,otkaz putem telefona 3 _FB_DATE_MONTHs, 2 _FB_DATE_WEEKs ago Karma: 0  
Poštovani,

imam pitanje vezano za posljednje radno mjesto na kojem sam radio.

Zaposlio sam se u privatnoj firmi 11.01 2012.,koja zapošljava prodajne predstavnike na određeno,u ime jedne telekomunikacijske firme,jer ona kao takva,ne smije
zapošljavati nove radnike.

Uglavnom,nakon potpisivanja ugovora na određeno i tajnosti podataka,dobio sam teren za obilaziti kupce i reklamni materijal.Nakon isteka cca 10 dana dobio sam primjedbu,da je nemoguće da sam obišao toliko kupaca,iako postoji pisani trag koji je lako provjeriti.Nakon takvog postupka telefonski sam obaviješten da bi trebao
dobiti otkaz,na što sam istog trenutka i pristao ( telefonski ) iz razloga nepovjerenja u moj rad.To se zbivalo 24.01.2012,i s obzirom da sam imao dogovorene termine,iz poštovanja prema kupcima,u sljedeća 3 dana sam obišao svih i 27.01.2012. vratio sve što sam zadužio ( torba,mobitel,reklamni materijal ).

Problem je u sljedećem:

nakon par dana poštom sam primio radnu knjižicu,sa odjavom sa zdravstvenog osiguranja,ali sa upisanim podacima da sam bio zaposlen od 11.01.-12.01.2012. i upisana su mi 2 dana radnog staža.Nisam dobio pismeno obrazloženje prestanka radnog odnosa,nego samo odluku o prestanku i o tajnosti!!
S obzirom da imam više od 20 godina radnog staža,smiješno izgleda da imam 2 radna dana u jednoj firmi,a još je više bezobrazno,to što mi je 15-ak dana ukradeno i vjerovatno za to razdoblje nisu uplaćeni doprinosi!!!
Isto tako,zarađena provizija će mi biti isplaćena na ruke.Nadam se.

Molim Vas da mi preporučite,koje i kakve postupke mogu poduzeti u svezi s tim.

Unaprijed zahvaljujem,

_FB_REPORT   _FB_REPORT_LOGGED _FB_REPORT_LOGGED  
  Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
      Tema Autor Datum
    thread link
krivotvorenje radne knjižice,otkaz putem telefona
franko 08.02.12 03:07
_GEN_GOTOTOP Odgovor