mojodvjetnik.info

Imenik odvjetnika

Traži za:

Grad:

Pravni Forum
Dobrodošli, Gost
Prijava - Registracija.    Zaboravljena Šifra?
trebam pomoć!!! (1 pregleda) (1) Gostiju
_GEN_GOTOBOTTOM Odgovor Favorizirano: 0
NASLOV: trebam pomoć!!!
bukta1 (Korisnik)
Fresh Boarder
graphgraph
Korisnik Offline Profil ovog korisnika
trebam pomoć!!! 3 _FB_DATE_MONTHs, 4 _FB_DATE_WEEKs ago Karma: 0  
dobro večer ljudi! ovako trebala bi mi pomoć oko jednog obiteljskog problema,odma ću prijeć na stvar. nakon smrti dida nije bilo oporuke nego su moj tata i njegove dvi sestre,jedna je polusestra i ta je redovnica dobili svi po jednu trećinu,a u naravi su to dvije kuće i nešto malo zemlje. pprava tatina sestra se odrekla svog djela odma s tim da je moj tata onda dobio dvi trećine. nakon nekog vremena je i moj tata umro i ja brat i mama smo dobili po jednu trećinu tatinog djela. sad bi ja tila da se tetka odrekne svog dijela u kući u kojoj ma živimo,jer je tu kuću moj tata napravia sam sa svojim parama i ona nikad tu nije živila. ona živi u toj drugoj kući. mene zanima ako ona svojevoljno se ne bude tilam odreć svog dijela za ovu kuću a mi bi njoj svojeg u toj njenoj kući, kako bi to prošlo na sudu, i neznan jel bitno al ona je časna sestra i nije se tokom mog života ponašala niti malo u skladu sa svojim pozivom niti prema meni niti prema mom tati ,svom bratu! unaprijed vam hvala u nadi da će te me savjetovat dobro da to više riješim da mogu normalno planirat život!!!!!!!!

_FB_REPORT   _FB_REPORT_LOGGED _FB_REPORT_LOGGED  
  Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
      Tema Autor Datum
    thread link
trebam pomoć!!!
bukta1 25.01.12 01:56
_GEN_GOTOTOP Odgovor