|
Poštovani,
Stvarno sam ogorčena na naš sustav.Zar muška osoba nema nikakva prava za skrbništvo nad djetetom, samo majke.Stvarno je žalosno.Moj muž iz prvog braka ima 2 djece malodobne i majka je inače rodom iz slavonskog broda.Nakon rastave je sudski određeno posjećivanje i alimentacija koja ni dana nije kasnila.Majka djece se odselila i živjela je s drugom osobom s kojom ima 2 djece od 2,5 godine. Najedanput se sjetila da ona ne želi više živjeti u čakovcu od kud je moj muž i odselila se u slavonski brod,djeca se nisu pozdravila s ocem, ona je samo javila telefonski da oni više nisu tu.moj muž nije ništa poduzimao, nije ju tužio ili nešto slčično nego se nažalost morao pomiriti s tim da će djecu vidjati samo za praznike.Moj muž plaća alimentaciju 1.500,00 kn za djete do 8 i 16 god.Ona je sad podnesla tužbu za veću alimentaciju od 1.900,00 kn.Sud je zakazan za 22.12.2011 u slavonskom brodu. Da li je to moguće-jer ako je kako ćemo više vidjati djecu,kako ćemo više dolaziti po njih-molim Vas za pomoć.
|