|
Poštovani, molim vas za malu pomoć.U rujnu 2011. dobila sam kod poslodavca pismo porezne uprave o ovrsi na plaću u iznosu od 1200,00 kn.U rješenju piše samo da se nalaže poslodavcu da izvrši ovrhu na plaću u korist porezne uprave.Otišla sam u porezu gdje mi je službenica rekla da su mi u dva navrata slali obavijesti na kućnu adresu koju ja nisam zaprimila (da tražim poštar je rekla).Kad sam je upitala što je tih 1200,00 kn odgovorila mi je da nisam za 2007.godinu prijavila na vrijeme porez na dohodak jer sam bila u to vrijeme zaposlena kod dva poslodavca.Ostalla sam šokirana.Kada sam im objasnila da sam ja ipak za tu godinu dobila povrat poreza i sve ove godine kako to da mi nisu oduzeli onda od tog povrata.Nisam mogla od službenice dobiti nikakvo rješenje o toj odluci.Kada sam je upitala da li se mogu žaliti na tu odluku odgovorila mi je da da ali moram prvo platiti pa se onda žaliti i to sucu za prekršaje u draškovićevoj. molim vas da mi pravno savjetujete što i kako riješti ovaj problem?hvala
|