mojodvjetnik.info

Imenik odvjetnika

Traži za:

Grad:

Pravni Forum
Dobrodošli, Gost
Prijava - Registracija.    Zaboravljena Šifra?
Otkaz ugovora o kreditu i plaća (1 pregleda) (1) Gostiju
_GEN_GOTOBOTTOM Odgovor Favorizirano: 0
NASLOV: Otkaz ugovora o kreditu i plaća
AnaM (Korisnik)
Fresh Boarder
graphgraph
Korisnik Offline Profil ovog korisnika
Otkaz ugovora o kreditu i plaća 7 _FB_DATE_MONTHs ago Karma: 0  
Molim savjet svakako mi treba brzi odgovor pravnika odnosno savjet.2008 sam podigla nenamjenski kredit koji zbog određenih okolnosti nisam uredno plaćala.Prošle godine mi je došlo pismo banke o otkazu ugovora o kreditu.Od tada meni ništa nije došlo doma od banke ni ovrha ni ništa drugo.Banka je u međuvremenu poslala u firmu da mi se skida sa plaće.u firmi su skidali 1/3 i slali u banku dok banka nije javila da im je to malo i da žele da im se uplaćuje cijeli iznos moje plaće pozivajući se na izmjene i dopune oz koji je stupio na snagu 17.06.2008 gdje radnik temeljem članka 178 tog zakona je mogao dati suglasnost na zapljenu cijele plaće(valjda sam ja to dala?) i da se tražbina njegova vjerovnika namiri prijenosom plaće na njegov račun.Nakon tog datuma to više nije bilo moguće.U firmi mi kažu da po zakonu moraju postupiti i slati im cijeli iznos jer banka to zahtjeva.Ja mislim da neko rješenje mora postojati jer ja imam samo to primanje a muž mi je nezaposlen i to bi značilo da nemamo više sredstava za život čista nula.Ponavljam da ja od banke nisam dobila nikakvo rj.o ovrsi već samo otkaz ugovora o kreditu a ovo su oni tražili direktno u firmi.Koja su moja prava s obzirom na situaciju,kome se žaliti pisati jer idući mjesec moram primiti plaću i što mi je sada činiti molim savjet pravnika.Hvala unaprijed.

_FB_REPORT   _FB_REPORT_LOGGED _FB_REPORT_LOGGED  
  Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
      Tema Autor Datum
    thread link
Otkaz ugovora o kreditu i plaća
AnaM 24.10.11 22:57
_GEN_GOTOTOP Odgovor