mojodvjetnik.info

Imenik odvjetnika

Traži za:

Grad:

Pravni Forum
Dobrodošli, Gost
Prijava - Registracija.    Zaboravljena Šifra?
Ugovor (1 pregleda) (1) Gostiju
_GEN_GOTOBOTTOM Odgovor Favorizirano: 0
NASLOV: Ugovor
Lučić (Korisnik)
Fresh Boarder
graphgraph
Korisnik Offline Profil ovog korisnika
Ugovor 10 _FB_DATE_MONTHs, 2 _FB_DATE_WEEKs ago Karma: 0  
Molim vas za pravnu pomoć. Naime prije dvije godine sam kupio mobilnu kućicu i dao je u jedan auto kamp sa kojim sam sklopio jednogodišnji ugovor o najmu. Jednogodišnji ugovor sam sklopio iz razloga jer sam bio neiskusan i da bi mogli mijenjati ugovor ako dođe do do kakvih promijena. Prvu godinu je sve bilo ok ali kako je kamp rastao i vlasniku se povečalo imovinsko stanje tu kreću i moji problemi. Kamp i dalje posluje sa mojom nekretninom ali vlasnik uredno tvrdi da ne može raditi po uvjetima iz starog ugovora (i te uvijete ne poštiva) jer mu se to "kao" ne isplati. Kada ga zatražim da napravimo novi ugovor gura mi ugovor koji meni ne odgovara. Kako ja vrlo teško uopće uspostavljami kontakt sa njim (ne javlja se na telefon, kada dođem u kamp on BUKVALNO biježi od mene) molim vas za savjet i da mi kažete kakva su moja prava. Dali ugovor koji je istekao i dalje "prešutno" vrijedi jer nismo sklopili nikakav novi ugovor a ja imam dokaze(slike i svjedoke) da vlasnik i dalje ostvaruje imovinsku korist sa mojom nekretninom a s menom ne želi kontaktirati. Dali bi moj stari ugovor bio dovljan za za tužbu i u vrijeme kada je istekao ako nema novog. Dali sam ja primoran potpisati ugovor koji mi on sada gura jer taj ugovor odgovara samo njemu.
Kakva su moja prava sada.
Unaprijed zahvalan!

_FB_REPORT   _FB_REPORT_LOGGED _FB_REPORT_LOGGED  
  Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
      Tema Autor Datum
    thread link
Ugovor
Lučić 12.07.11 00:37
_GEN_GOTOTOP Odgovor