|
|
|
Iseljenje iz kuće, molim pomoć 1 _FB_DATE_YEAR, 1 _FB_DATE_MONTH ago
|
|
|
Dakle situacija je sljedeća, sklopio sam predugovor o kupoprodaji nekretnine sa osobom koja se nije pridržavala ugovora te je isplatila trećinu dogovorenog iznosa a ostalo ništa. Kako je bilo razvidno da neće otplatiti ostatak dogovorenog iznosa istoj sam uputio obavijest o raskidu predugovora koju je isti uredno primio. E sada, kako je predugovorom bilo dozvoljeno osobi da privremeno useli u nekretninu do isplate dogovorenog iznosa iz predugovora i sklapanja ugovora o kupoprodaji osoba se uselila u kuću i sada nakon raskida predugovora isti ne želi napustiti kuću. Sljedeće što kanim poduzeti pošto smatram da nakon otkazivanja predugovora isti nema nikakve osnove biti u kući te da je mora napustiti je da mu isključim struju i vodu te zamijenim bravu na ulaznim vratima a u slučaju provale u kuću naravno zovem policiju. Također sam mu i to napomenuo ali se isti oglušava na to kao i na činjenicu da ću mu vratiti uplaćeni iznos umanjen za troškove stanovanja i režija za vrijeme kada je bio u kući a nije podmirivao nikakve troškove režija.
Što mi je činiti za podnošenje tužbe protiv takve osobe, kome se podnosi tužba i u kojem obliku kako bih ga pravno iselio iz kuće?
|
|