mojodvjetnik.info

Imenik odvjetnika

Traži za:

Grad:

Pravni Forum
Dobrodošli, Gost
Prijava - Registracija.    Zaboravljena Šifra?
prometna nesre'a sa povre]enom osobom / tto/ (1 pregleda) (1) Gostiju
_GEN_GOTOBOTTOM Odgovor Favorizirano: 0
NASLOV: prometna nesre'a sa povre]enom osobom / tto/
roberto1968 (Korisnik)
Fresh Boarder
graphgraph
Korisnik Offline Profil ovog korisnika
prometna nesre'a sa povre]enom osobom / tto/ 1 _FB_DATE_YEAR, 4 _FB_DATE_MONTHs ago Karma: 0  
Dogodila se prometna nesre'a gdje je pje[ak pod utjecajem alkohola /1,90/, zapo;eo prelaziti kolnik, a da se nije uvjerio prije stupanja na kolnik da to moe u;initi na siguran na;in, zbog ;ega sam ga udario prednjim lijevim djelom vozila, a u trenutku upravljanja voyilom u organizmu imao sam alkohol /0,98/.
Uslijed udara pje[ak je podignut na poklopac motora i vjetrobransko staklo te pada na kolnik. Pje[ak je pretrpio te[ke tjelesne ozljede /puknu'e kriznog ligamenta desne noge/.

Prema opisu doga]aj u biltenu policije i yapisniku o o;evidu policije ja sam o[te;ena osoba dok je pje[ak po;initelj.

Protiv mene nije podnesena kaznena prijava od strane policije pa tako ni od strane dravnog odvjetni[tva.

Nakon izvjestnog vremena dobio sam od osiguravaju;e ku;e da moram podmirit regresnu usplatu po[to su pje[aku isplatili za nastalu [tetu odnosno ozljede.

Sa osiguravaju;om ku;om nisam se sloio zbog njihove isplate jer po o;evidu nisam po;initelj, nije bilo nikakvog pravnog progona protiv mene za prometnu nesre;u i da bey obyira [to sam upravljao pod utjecajem alkohola vozilom, mislim da nisu trebali ivr[iti isplatu pje[aku obzirom da i on po;initelj po policijskim pismenima, a i bio je pod utjecajem alkohola.

I ozljeda upitna jer je pje[ak zaprimljen u bolnicu tog dana nakon prometne nesre'e i pu[ten doma da bi tek za 8 dana ponovo zapriljen u bolnici i podvrgnut operaciji koljena odnosno kriznih ligamenata.

Lije;enje takve ozljede traje min. 6 mjeseci, a pje[ak je nakon 70 dana upravljao osobnim vozilom kada je prouzro;io prometnu nesre;u.

Molim ako je moguce objasnjenje sto i kako dalje da rijesim slucaj.

mob 095 914 67 52

_FB_REPORT   _FB_REPORT_LOGGED _FB_REPORT_LOGGED  
  Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
      Tema Autor Datum
    thread link
prometna nesre'a sa povre]enom osobom / tto/
roberto1968 15.01.11 21:12
    thread link
thread linkthread link Odgovor:prometna nesre'a sa povre]enom osobom / tto/
roberto1968 15.01.11 23:01
_GEN_GOTOTOP Odgovor