mojodvjetnik.info

Imenik odvjetnika

Traži za:

Grad:

Pravni Forum
Dobrodošli, Gost
Prijava - Registracija.    Zaboravljena Šifra?
pomoć (1 pregleda) (1) Gostiju
_GEN_GOTOBOTTOM Odgovor Favorizirano: 0
NASLOV: pomoć
indira (Korisnik)
Fresh Boarder
graphgraph
Korisnik Offline Profil ovog korisnika
pomoć 1 _FB_DATE_YEAR, 8 _FB_DATE_MONTHs ago Karma: 0  
Pozdrav svima.Imam jedan problem koji me dovoljno muči.Naime prije par godina bila sam u vezi sa dečkom.Nakon šta sam ja odlučila prekinuti naše odnose nastao je problem.Poćeo mi je prijetiti ubojstvom mene ,moje obitelji putem poruka.To se odvijalo dosta dugo i ja sam ga zbog straha prijavila policiji u par navrata.Međutim on nije prestajao.Stalno me pratio,nazivao sa skrivenog broja,prijetio,razbijao oko moje kuče i nazivao me svakakvim riječima u ranim jutarnjim satima kada bi bio alkoholiziran.Ja sam sve to ignorirala i zatvarala se u kuću od njega.Kontakta nisam imala.To je trajalo dosta dugo,godinu i više dana.A on je inače osoba koja ima problema sa alkoholom,poznat je po nasilju i več kažnjavan zbog sličnih stvari.Podigla sam kaznenu prijavu i evo nakon godinu dana došao red na mene.Kada je dobio poziv izveo je par scena,završio u zatvoru ne zbog mene na par dana tako da je ročište odgođeno i sada je za par dana.U mene se od tada ne dira i nez ove me ,povukao se ja se nadam da je tada dobro razmislio šta radi.E sada se ja pitam ,šta sada???ne želim nikoga strpati u zatvor iako je zaslužio a opet ne smijem povuči sve to jer me strah da me se opet ne dohvati.Dali ja mogu na temelju ovoga svega dobiti zabranu pristupa????pa da ja mirnije živim i hodam ulicom a on da ipak ode od mene pa i bez zatvora????dajute mi neki savjet

_FB_REPORT   _FB_REPORT_LOGGED _FB_REPORT_LOGGED  
  Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
      Tema Autor Datum
    thread link
pomoć
indira 03.09.10 06:36
    thread link
thread linkthread link Odgovor:pomoć
Tom 29.09.10 22:06
_GEN_GOTOTOP Odgovor