|
molim da mi netko odgovori kako i gdje traćiti pomoć ako suprugu dignete kredit za obrt uz uvje8(usmeni nažalost jer bi smo trebali imati povjerenja u "braćne pratioce"t da odplaćuje taj kredit,on da bez dogovora samnom brodicu( za koju je dignut kredit) svome bratu koji od momenta preuzimanja iste meni ne isplati niti lipe već 10. mjeseci. Troje djece mi se školuje a petoro ih imama. Zbog toga što nisam mogla plaćati režije nagomilavaju se dugovi, dolaze opomene, i naravno banka mi oduzima opet da nisam obavještena nego suprug karticu. napominjem da sam već dvije ipo godine na bolovanju i da su mi to blokirali. Suprugov brat se meni uopće ne obraća kao da nisam ni živa a kamo li da nazove i pita imaju li mu nećaci što jesti. Suprug ima mirovinu od 2700,00kn,od koje odplaćuje kredit oko 800,00 kn. Ja sam ostala bez ičega, djeca mi, lošega zdravlja a cijelu zimu nas "hrani" najstarija kćer (dakle nas 6) Inače imam 25 god, radnog staža. Što raditi. Pomislils sam i na najgore ali u ovom slučaju su ova mala djeca moj spas franka dedović dubrovnik ps Tomisla Dedović, suprugov brat posjeduje zemljišta, vinograde, obrte, trguje mušulama i kamenicama itd. a tek u jednom razgovoru kad sam ga zvala je rekao da "nema para i što može"
|